Thema feest Caribisch – Duo Encantador

Livemuziek receptie

Duo Encantador bestaat uit twee ervaren muzikanten die samen meer dan 20 jaar ervaring hebben in de muziekindustrie. Ze zijn gepassioneerd en getalenteerd en zorgen ervoor dat hun muziek je raakt en je uitnodigt om te dansen.

Of je nu op zoek bent naar muziek voor je bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander evenement, Duo Encantador past zich moeiteloos aan aan elke gelegenheid en creëert een sfeer die perfect past bij jouw wensen. En als je geen live optreden kunt hebben, biedt Duo Encantador ook de mogelijkheid om virtuele optredens te geven, zodat je hun muziek vanuit het comfort van je eigen huis kunt ervaren.

Boek vandaag nog Duo Encantador voor je volgende evenement en geniet van de beste Latin muziek in de stad. Neem contact met hen op voor meer informatie en om te reserveren. Je zult er geen spijt van krijgen!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl

Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl

Catering, hapjes, foodtrucks en decor: mexicaansethemafeest.nl

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Foto’s en video’s: themafeest-mexico.nl


Neem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).